Friday morning

God morgon bloggen!

Vilken härlig morgon*not*, var ute och gick i 2 timmar med en numera utslagen Jack i snön, han var överlycklig över den och jag svor. Men till skillnad från tidigare så slapp jag halka och slå mig, en gång gjorde jag det två gånger på raken eftersom att han först drog upp mig på ett halt litet is-gupp och sedan för att han drog mig över en isfläck, men inget sådant idag tack och lov.

Ska snart köra in till stan för en jobbinterjuv och för att gå till arbetsförmedlingen och få två resor av dom till Kalmar och Malmö, har två interjuver på tisdag i Malmö och en på måndag så jag hoppas det blir något av det. Och att det går att kombinera med Model Lab om jag får det jobbet. Idag är det godisdag och jag har redan tjuvstartat lite, det är så gott med choklad och måndagar/fredagar är dom två dagarna i veckan som jag dricker sockerfri varm choklad, den hemgjorde är väldigt god men den på Espressohouse är snäppet bättre, tar alltid en sådan när jag är i närheten av Espressohouse men så går jag också närmare 3 timmar om dagen med Jack. Måste börja med situps också, sträckte ju mig ordentligt förra gången så jag får vara lite försiktig denna gången.

Fredagsfrukost


Utslagen Jack


Bella Sinner

Product of the week

Köpte detta vaxet(mjukt) hos en Tigi-frisör när jag var i Malmö, det är verkligen sjukt bra. Det formar håret utan att tynga ner, man kan lätt borsta ur det och styla om håret om det tex blåser ute, helt klart prisvärt. Kostade runt 100-lappen men det är en stor tub och man ska ta ytterst lite av det, den ligger på 6 på kontroll-sidan som är mellan 1-10 så den är riktigt bra

Lanza Healing Style Urban Molding Paste

I valet och kvaletHejsan bloggen!

Premiär för första inlägget här, hade tänkt börja igår men hade fullt upp med jobbinterjuv och sedan måste hunden ut och det blev bara för mycket. Jag har mer jobb-interjuver nu än vad jag haft förut, igår gick jag på en och dom ringde idag och sa att jag var utvald bland 32 stycken, jag och två andra. Sedan har jag en imorgon som makeup artist på olika event på helgerna, sedan har jag en i Kalmar på måndag och en i Malmö på tisdag. Alla är bättre betalt än den jag var på igår, där går man 10 dagar utan lön, bara provision och säljer man inget under dom 10 dagarna får man inget, man får nog inte heller vara kvar där. Dessutom var lönesysemet helt knasigt, jag kände mig lite lurad när jag satt där så...

Men men, väntar också på svar från Model Lab angående olika turne-grejer på helgerna, ska få svar innan fredag nästa vecka från dom. Så nu börjar det lossna, mamma bara skrattade när jag ringde henne för jag är helt chockad över hur många som ska ha mig på interjuv. Nu närmare sig LA hoppas jag iallafall, vill studera på Joe Blasco och sedan få jobb på tex Elite Models eller Smash Box, jag vill inte lämna LA iallafall. Klart man måste skaffa arbetsvisum och så först och då måste man bo i Sverige och hitta en arbetsgivare som vill ge mig ett jobb och allt vad det innebär med visum och skit.

Jag vill iallafall inte bo kvar i Sverige nästa år...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0