I valet och kvaletHejsan bloggen!

Premiär för första inlägget här, hade tänkt börja igår men hade fullt upp med jobbinterjuv och sedan måste hunden ut och det blev bara för mycket. Jag har mer jobb-interjuver nu än vad jag haft förut, igår gick jag på en och dom ringde idag och sa att jag var utvald bland 32 stycken, jag och två andra. Sedan har jag en imorgon som makeup artist på olika event på helgerna, sedan har jag en i Kalmar på måndag och en i Malmö på tisdag. Alla är bättre betalt än den jag var på igår, där går man 10 dagar utan lön, bara provision och säljer man inget under dom 10 dagarna får man inget, man får nog inte heller vara kvar där. Dessutom var lönesysemet helt knasigt, jag kände mig lite lurad när jag satt där så...

Men men, väntar också på svar från Model Lab angående olika turne-grejer på helgerna, ska få svar innan fredag nästa vecka från dom. Så nu börjar det lossna, mamma bara skrattade när jag ringde henne för jag är helt chockad över hur många som ska ha mig på interjuv. Nu närmare sig LA hoppas jag iallafall, vill studera på Joe Blasco och sedan få jobb på tex Elite Models eller Smash Box, jag vill inte lämna LA iallafall. Klart man måste skaffa arbetsvisum och så först och då måste man bo i Sverige och hitta en arbetsgivare som vill ge mig ett jobb och allt vad det innebär med visum och skit.

Jag vill iallafall inte bo kvar i Sverige nästa år...

Kommentarer
Postat av: Amanda Björk

jobbar på scania!

2011-03-17 @ 10:42:05
URL: http://nolltretjugofyra.blogg.se/
Postat av: E M I A M

sv: Skola, pianolektion, träning ;)

Jobbintervju för dig?

2011-03-17 @ 11:00:18
URL: http://emiam.blogg.se/
Postat av: Emily

Sv; Jaa det är hon! Underbar!

Vill också bo I Usa!

2011-03-17 @ 11:25:05
URL: http://agressia.blogg.se/
Postat av: Sofia ♡

sv:Okej va coolt!! :D

Sabi är en 16-årig bloggare som jag tycker är jätteinspirerande eftersom att han vågar göra en massa saker (som att blogga, dansa osv.) som man inte "får" göra som kille. :)

2011-03-17 @ 11:40:01
URL: http://sofiialindgren.blogg.se/
Postat av: Josephine

sv: jag jobbar som viktminskningscoach och författare :)Jag vill också flytta från sverige, jag hatar vårat klimat. Jag och min sambo letar faktisk lägenheter i LA och New York.

2011-03-17 @ 11:40:51
URL: http://sporthalsa.se/bloggar/fitnessjossan
Postat av: Nadja

sv: Ingen aning.. dom vet inte än.

2011-03-17 @ 11:46:32
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Postat av: Ling-Ling

Sv: Det är en uppsats i en kurs i barn- och ungdomsvetenskap och omfattar bland annat utvecklingspsykologi och barndomspsykologi. Skitroligt, verkligen... ;)

2011-03-17 @ 12:18:25
URL: http://ling-ling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0